Exteriérové ​​nástěnné LED svítidlo LAMOZZO je vyrobeni z plastu a má integrovaný solární panel s Li-ion baterií. Výrobek se vyznačuje teplým bílým svícením,… celý popis >

Doprava zdarma
tento produkt doručíme zdarma
LED svítidlo
moderní a úsporné provedení
3 - 5 dní
cena s DPH 1 790 Kč 1 611 Kč
cena bez DPH 1 331,41 Kč
ks
Značka: EGLO
Kód zboží: EG_98757

Exteriérové ​​nástěnné LED svítidlo LAMOZZO je vyrobeni z plastu a má integrovaný solární panel s Li-ion baterií. Výrobek se vyznačuje teplým bílým svícením, které svítí nepřímo na zeď, a neutrálním bílým světlem, které svíti směrem dopředu. Díky vestavěnému dennímu a nočnímu senzoru si můžete vybrat mezi třemi různými režimi. V režimu A se světlo automaticky rozsvítí na 20% jasu v režimu soumraku a automaticky se vypne za denního světla. V režimu B se světlo automaticky zapne na 100% jasu, když je detekován pohyb. Světlo zůstane svítit po dobu 20 sekund a pokud pohyb pokračuje, ztlumí se na 5 % jasu. V režimu C se světlo automaticky zapne na 100% jasu, když je detekován pohyb. Světlo zůstane svítit 30 sekund a poté se vypne, i když pohyb pokračuje.

Detektor pohybu umožňuje osvětlit místa se špatnou viditelností a odrazuje nežádoucí návštěvníky. Integrovaný soumrakový senzor měří úroveň okolního světla, aby zajistil, že se světlo zapne pouze v případě potřeby. Výrobek je vhodný pro venkovní použití díky krytí IP54 proti prachu a stříkající vodě, skvěle zapadne do moderních venkovních prostor.

Toto svítidlo bylo oceněno cenou Design Award 2019. Moderní svítidlo se senzorem nabízí různé funkce a poskytuje dokonalé osvětlení díky zadnímu a přednímu světlu. Svítidlo lze namontovat dle individuálních požadavků díky dobíjecí baterii. Váha světla je 0,57 kg.

Světelný zdroj součástí balení Ano
Záruka 2 roky
Výrobní řada LAMOZZO
Barva bílá
Délka 14 cm
Šířka 11 cm
Výška 21 cm
Barva světla teplá bílá; denní bílá; studená bílá
Světelný tok 440 lm
Teplota chromatičnosti 3000-6000 K
Stupeň krytí IP44
Materiál plast
Příkon 3,2 W
Osazeno paticí 1x 3,2W
Pohybové čidlo Ano