Čtvercové svítidlo z řady LICOSA se vyrábí z oceli a skla v bílém provedení. Po rozvícení vytváří svítidlo zvláštní tunelový efekt. Společně se svítidlem… celý popis >

LED svítidlo
moderní a úsporné provedení
F
Nedostupné s tímto produktem se již neobchoduje
Značka: EGLO
Kód zboží: EG_93659

Čtvercové svítidlo z řady LICOSA se vyrábí z oceli a skla v bílém provedení. Po rozvícení vytváří svítidlo zvláštní tunelový efekt.

Společně se svítidlem dostanete dálkové ovládání, se kterým přepínáte mezi třemi módy. První möd vám rozsvítí jak světlo, tak tunel. Druhý möd pouze tunel a třetí pouze světlo.

Vhodným místem pro montáž je strop nebo stěna suchých vnitřních prostorů. Pro lepší představivost svítidlo přiděláte do kanceláře, do firmy nebo do vaší domácnosti.

Se svítidlem dostanete integrovanou LED žárovku, která má výkon 26,6W a svítí teplou bílou barvou. LED žárovka pracuje s téměř 10x menším výkonem a přitom svítí podobně jako 270W světlo. Tuto úsporu energie pak uvítáte na svém účtě za elektřinu.

V případě, že se vám poškodí skleněný čtverec, tak náhradní objednáte pod označením GL3163. Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 220-240V a spadá pod třídu ochrany II.

Energetická třída F
Světelný zdroj součástí balení Ano
Záruka 2 roky
Výrobní řada LICOSA
Barva bílá, čirá
Délka 47 cm
Šířka 47 cm
Napájecí zdroj součástí Ne
Možné stmívat Ne
Barva světla teplá bílá
Světelný tok 2 000 lm
Teplota chromatičnosti 3000 K
Stmívač součástí Ne
Stupeň krytí IP20
Materiál ocel, fólie, sklo
Napájení 230 V
Příkon 3 W
Dálkové ovládání Ne
Možná montáž bez tyče Ne
Náhradní díl GL3163
Tvar hranaté
Osazeno paticí 4x 0,65W