Čtvercové svítidlo z řady CARDITO se vyrábí z oceli, skla a křišťálu. Svítidlo se dodává s barevnými LED žárovkami pro ozvláštnění vašich pokojů. K ovládání… celý popis >

LED svítidlo
moderní a úsporné provedení
Dárek zdarma
při nákupu tohoto produktu
F
Nedostupné s tímto produktem se již neobchoduje
Značka: EGLO
Kód zboží: EG_92782

Čtvercové svítidlo z řady CARDITO se vyrábí z oceli, skla a křišťálu. Svítidlo se dodává s barevnými LED žárovkami pro ozvláštnění vašich pokojů. K ovládání žárovek dostanete dálkové ovládání pro snadnou manipulaci.

Vhodným místem je strop suchých vnitřních prostorů. Pro lepší představu můžete svítidlo umístit do kanceláře, do firmy nebo k vám domů.

Ke svítidlu dostanete integrovanou LED žárovku o výkonu 32W, která svítí teplou bílou barvou. Dále dostanete barevné RGB LED žárovky o výkonu 4x3W. Svítidlo však není stmívatelné.

LED žárovka pracuje s téměř 8x menším výkonem a přitom svítí podobně jako 260W halogenová žárovka. Tato úspora energie se pak projeví na vašem účtě za elektřinu.

Pokud by se vám poškodilo kryšťálové stínidlo, náhradní najdete pod označením GL2930. Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 220-240V a spadá pod třídu ochrany II.

Energetická třída F
Světelný zdroj součástí balení Ano
Záruka 2 roky
Výrobní řada CARDITO
Barva čirá
Délka 47 cm
Šířka 47 cm
Napájecí zdroj součástí Ne
Možné stmívat Ne
Barva světla RGB; teplá bílá
Světelný tok 2 670 lm
Teplota chromatičnosti 3000 K
Stmívač součástí Ne
Stupeň krytí IP20
Materiál ocel, sklo, křišťál
Napájení 230 V
Příkon 44 W
Dálkové ovládání Ne
Možná montáž bez tyče Ne
Náhradní díl GL2931
Tvar hranaté