Bodové svítidlo z řady BASENTO se vyrábí z oceli a skla v niklové barvě. Zvláštností toho svítidla hliníkový drát, který vidíte kolem světla.  Vhodné místo na… celý popis >

LED svítidlo
moderní a úsporné provedení
F
Nedostupné s tímto produktem se již neobchoduje
Značka: EGLO
Kód zboží: EG_93826

Bodové svítidlo z řady BASENTO se vyrábí z oceli a skla v niklové barvě. Zvláštností toho svítidla hliníkový drát, který vidíte kolem světla.  Vhodné místo na montáž je stěna nebo strop suchých vnitřních prostorů jako je vaše domácnost, firma nebo kancelář.

Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 5W. LED žárovka vám vydrží 25 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. A vy tak za energii zaplatíte výrazně méně.

Otočný reflektor vám bude svítit podobně jako 50W halogenová žárovka. To vám umožní nastavit si svítidlo, jak budete potřebovat. Svítidlo osadíte pouze LED žárovkami o maximálním příkonu 5W.

Kdyby vám LED žárovka dosvítila, nebude problém je vyměnit. U tohoto svítidla ovšem nevyužíjete stmívatelnost žárovek.

Pokud by se vám poškodilo skleněné stínidlo, náhradní díl naleznete pod označením GL3167. Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 220-240V a spadá pod třídu ochrany II.

Energetická třída F
Světelný zdroj součástí balení Ano
Záruka 2 roky
Výrobní řada BASENTO
Barva matný nikl, čirá, saténová
Průměr 11 cm
Barva světla teplá bílá
Světelný tok 480 lm
Teplota chromatičnosti 3000 K
Stupeň krytí IP20
Materiál ocel, sklo, hliník
Napájení 230 V
Příkon 5 W
Náhradní díl ET3167
Počet spotů 1
Tvar kulaté
Osazeno paticí 1x 5W