Čtyřbodové svítidlo z řady SPARANO se vyrábí z oceli a skla v niklové barvě. Vhodným místem na montáž je stěna nebo strop suchých vnitřních prostorů jako je… celý popis >

LED svítidlo
moderní a úsporné provedení
F
Nedostupné s tímto produktem se již neobchoduje
Značka: EGLO
Kód zboží: EG_93821

Čtyřbodové svítidlo z řady SPARANO se vyrábí z oceli a skla v niklové barvě. Vhodným místem na montáž je stěna nebo strop suchých vnitřních prostorů jako je vaše domácnost, firma nebo kancelář.

Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x5W. LED žárovka vám vydrží 25 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. A vy tak za energii zaplatíte výrazně méně.

Otočné reflektory vám budou svítit podobně jako 50W halogenové žárovky. To vám umožní nastavit si svítidlo, jak budete potřebovat. Svítidlo osadíte pouze LED žárovkami o maximálním příkonu 5W.

Kdyby vám LED žárovka dosvítila, nebudete mít problém je vyměnit. U tohoto svítidla ovšem nevyužíjete stmívatelnost žárovek.

Pokud by se vám poškodila skleněná krytka nebo skleněné stínidlo, tak náhradní díly naleznete níže v parametrech úplně na konci. Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 220-240V a spadá pod třídu ochrany II.

Energetická třída F
Světelný zdroj součástí balení Ano
Záruka 2 roky
Výrobní řada SPARANO
Barva niklová
Délka 79,5 cm
Šířka 90 mm
Napájecí zdroj součástí Ne
Možné stmívat Ne
Barva světla teplá bílá
Světelný tok 1 920 lm
Stmívač součástí Ne
Stupeň krytí IP20
Materiál ocel, sklo
Napájení 240 V
Příkon 20 W
Dálkové ovládání Ne
Možná montáž bez tyče Ne
Náhradní díl GL3168; GL3169
Počet spotů 4
Vypínač Ne
Zásuvka Ne
RGB Ne
Dotykové Ne
Flexi krk(Husí krk) Ne
Do zásuvky Ne
Čtecí zóna Ne
Nad obraz Ne
Typ zdroje integrovaný; led
Osazeno paticí 4x 5W
Soumrakové čidlo Ne
Pohybové čidlo Ne