Girlandy efektové na 24V obsahují malé LED diody a hodí se proto na výzdobu malých stromků a keřů na zahradách rodinných domů, na balkonech, na terasách apod.… celý popis >

LED svítidlo
moderní a úsporné provedení
Nedostupné s tímto produktem se již neobchoduje
Značka: LCX-Chromex
Kód zboží: SR-591574

Girlandy efektové na 24V obsahují malé LED diody a hodí se proto na výzdobu malých stromků a keřů na zahradách rodinných domů, na balkonech, na terasách apod. Také se používají pro zdobení vánočních stromků v interiérech.

Každá girlanda má na začátku šroubovací vodotěsný konektor, pomocí kterého se připojí k napájecímu zdroji s ovladačem. Pokud tedy zdobíte v exteriéru a nemáte při ruce venkovní zásuvku, lze napájecí zdroj zapojit do zásuvky v interiéru a protáhnout jenom slabý kabel ven, kde pak připojíte girlandu. Rovněž tak při zdobení stromku se lépe pracuje pouze s vlastní girlandou a až po nazdobení se připojí zdroj.

Ovladač pro 8 programů, který je součástí girlandy, má jeden program stálého svícení, girlanda vám tedy nemusí blikat pokud nechcete. Ovladač má paměť na posledně zvolený program, po vypnutí na znovu zapnutí se automaticky nastaví posledně zvolený program.

Světelný zdroj součástí balení Ne
Záruka 2 roky
Délka 10 m
Napájecí zdroj součástí Ne
Možné stmívat Ne
Stmívač součástí Ne
Napájení 230/24V V
Příkon 10 W
Dálkové ovládání Ne
Osazeno paticí 1x 10W